Кървави цветя – Епизод 299

Кървави цветя – Епизод 299 – Сериали бг субтитри гледай онлайн

Историята на Дилан, чиито мечти и надежди бяха отнети от нея, от една страна, и Баран, който трябваше да се ожени, от друга, за да прекрати враждата и да спаси брат си от този цикъл. Този брак обаче е затвор за тях двамата, а чичо му, който гледа към богатството му, иска да възобнови враждата. Тази изпълнена с конфликти връзка ще донесе силни ветрове между две сърца; Ще се превърне ли този брак в истински брак?

Blood Flowers става незаменима част от екраните със своя страстен сценарий. Историята на Баран, която иска да сложи край на кръвната вражда с Дилан, която е заклещена между мечтите си и бъдещето на семейството си, ще заеме своето място на екрана с Кървави цветя.

Сериалът с участието на Баръш Бакташ и Ягмур Юксел се занимава с голямата любов, започнала с кръвна вражда. Дилан, чиито мечти и надежди бяха отнети от една страна, и Баран, който трябваше да се омъжи, за да спаси брат си от този цикъл, от друга страна, ще се появят пред публиката с Кървави цветя. Семействата Карабей и Демир търпят много загуби заради продължаващата от години кръвна вражда. Докато тези две семейства се влачат от Мардин към Истанбул, чаканата от години новина по-късно пристига в имението Карабей. Тяхната кръв, Seyit, беше открита. Но Баран не иска кръвопролитие и за да го спре, той избира да се ожени за дъщерята на Сеит Дилан, въпреки старейшините на семейството. Дилан, от друга страна, оставя мечтите си настрана и приема този брак, за да не умират повече хора. Но този брак е като затвор за тях двамата.

Дали този принудителен брак ще бъде достатъчен, за да сложи край на враждата? Дали Дилан и Баран, които са били врагове от време на време, ще загърбят случилото се и ще се погледнат ли в лицата? Дали тази връзка, която носи силни ветрове между две сърца, ще се превърне в любов?
Рейтинг: 8.6

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

© 2024 TVSATBG